Det er den 1. September, det er efterår :) Efteråret er klart min yndlingssæson.
Derfor synes jeg denne opskrift på kaffesirup fortjener at blive vist igen.
Jeg går helt sikkert igang med at lave den i dag :) Måske gør du også?
Det er efterår! Og den kolde tid er lattetid.
Og latte med sirup er ekstra lækkert:)
Latte med sirup har for mig, altid været specielt,
noget jeg kun fik når jeg var ude.
noget jeg kun fik når jeg var ude.
Men nu bor jeg et sted i jylland,
hvor den nærmeste Baresso er 30 min herfra!
hvor den nærmeste Baresso er 30 min herfra!
What to do?! Make my own!!
Inspireret af Emma fra ABeautifulMess lavede jeg en spiced latte sirup:)
Hendes var godt nok med græskar - men det havde jeg ikke..
Jeg tog udgangspunkt i Emmas opskrift, og ændrede kun en smule.
Jeg brugte:
2 dl vand
3 dl brun farin
2 tsk kanel
3 kanelstænger
1/2 tsk revet muskatnød
2 nellike (stængler)
1 tsk vaniliepulver
Det hele kom i gryden, rørtes rundt indtil sukkeret var opløst.
Lod det stå på svag varme ca 5 min mere.
Jeg siede krydderierne fra inden jeg hældte det i glas.
Kaffesirup i et champignonglas, totalt Linse Kessler stil:)
Jeg er meget tilfreds med resultatet. Det smager af efterår:)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar